keskiviikko 27. tammikuuta 2010

"Kotona taas!"

"Hei! Palasin reissulta remontin keskelle: vasta olohuone on tapetoitu. Haluamani seinäpaperit eivät ole vielä tulleet tapettikauppaan, sanoivat remonttimiehet. Talvimyräkkä on myös hidastanut kattotiilien kiinnittämistä, joten ne ovat sikinsokin pitkin pihamaata. Toivottavasti remontti pääsisi jatkumaan pian, jotta talo saataisiin kuntoon."

Liina laittoi kotivaatteet päälleen, koska kaikki muut olivat pesussa matkan päätteeksi. Vaatteet tein Tilda-kankaasta. Ylemmässä kuvassa olevan matkalaukun tein myös itse.

Liina ennen


4 kommenttia:

 1. IHANAT vaatteet olet ommellut, ja sopivat paremmin kuin nuo alkuperäiset. Matkalaukku on myös hieno, ja työmiehet ovat jo saaneet tapetoituakin.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta! Kyllä, peräti yksi huone on jo tapetoitu. Muut tapetit ovat tilauksessa, ja miehet lähtivät sillä välin toiselle raksalle ;)

  VastaaPoista
 3. ihanat vaatteet...söpö nukke.En tiedä muistuttaako nukke sinua,mutta saattaapi olla :) tildapaperit on ihania tapetteja.Talosta tulee hurjan suloinen!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Merja!
  Pienenä olen ollut paljon tuon näköinen... :)
  Nyt, kun sain tapetit ostettua Sinooperista niin hiihtolomalla rakennusmiehet saavat (toivottavasti :D) laitettua ne seiniin kiinni.
  Tosin Liina-nukke lomailee melkein koko viikon, joten jos tulee ongelmia, työmihet eivät pysty jatkamaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!