lauantai 16. tammikuuta 2010

Maalaamista ja suunnittelua

Casita Magnolia sai maalin pintaan lomalla. Ensin ajattelin maalata talon vaaleansiniseksi, mutta päädyin kuitenkin valkoiseen. Nyt se sopii hyvin huoneeni väreihin.

Kokoamaan en ole vielä päässyt, koska tapetit huoneisiin ovat vielä hakusessa. Talosta olen suunnitellut hyvin tildamaisen. Pian ilmestyvissä Tilda-uutuuksissa löytyy ihana paperiarkkikirja, josta olen ajatellut laittaa tapetit huoneisiin.

Katon teen paksuista jäätelötikuista. Sen tekemisen olen jo aloittanut katkomalla jätsitikkuja sopivan kokoisiksi. Olen ajatellut, että maalaisin sen vähän läpikuultavalla ruskealla maalilla.

Talon tuleva asukas palkkasi minut suunnittelemaan ja tekemään remontin. Hän itse on parhaillaan Madridissa, El Rastron kirpparilla, etsimässä sisustustavaroita uuteen kotiinsa.

6 kommenttia:

 1. kuulostaa kivalta ja erilaiselta,odotan mielenkiinnolla jatkoa!!

  VastaaPoista
 2. Myös minä odottelen mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
 3. Mitähän mahtaa kirpparilta löytyäkään? Jään mielenkiinnolla odottamaan.

  VastaaPoista
 4. Onnea ja iloa talosi rakennukseen!
  Hauska nähdä miten edistyt, nimittäin minulla on ensimmäinen taloni melko samassa vaiheessa. Ihan samoja Tildapapereita odottelen muuten minäkin.....

  VastaaPoista
 5. Onnea kovasti! Ja nyt huomaan, kuinka tyhmä olenkaan itse ollut. Innoissani kokosin talon, kun sain sen, mutta voi viemäri, sehän ois ensin pitänyt maalata ja tapetoida, heh ois ollut huomattavasti helpompaa, kuin nyt koottuna.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista!
  Tulisi nyt vaan ne Tilda-paperit kauppoihin... :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!